Σχετικά με εμάς

"Εσύ μόνο εσύ Θα έχεις τα αστέρια όπως κανένας άλλος δεν τα χει..  Σ ένα από αυτά θα γελάω κι έτσι θα είναι σαν να γελούν όλα τα αστέρια όταν εσύ Θα κοιτάζεις τον ουρανό τη νύχτα....  Εσύ - μόνο εσύ- θα έχεις αστέρια που μπορούν να γελούν"

Ένα μέρος για όλους

Στο χώρο μας όπου προτεραιότητα έχει το φως, η ελευθερία, η ανάταση πνεύματος, η φροντίδα, η αγάπη και η στοργή…

Ο χώρος μας

Ανακαλύψτε τον άνετο και χαλαρωτικό χώρο και τις παροχές μας!

Εκδηλώσεις

Μείνεται συντονισμένοι στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων της Stilvi! 

Faq

Διαβάστε κάποιες συχνές ερωτήσεις

Στο χώρο μας, μπορούμε να φιλοξενήσουμε από 1 έως 20 άτομα. Είτε αναζητάτε ένα γαλήνιο καταφύγιο για διαλογισμό είτε σχεδιάζετε μια μικρή ομαδική συγκέντρωση, έχουμε τον χώρο να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό περιβάλλον για τις δραστηριότητές σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χώρο μας για όσο χρόνο χρειάζεστε. Προσφέρουμε ευέλικτα προγράμματα τιμολόγησης, συμπεριλαμβανομένων ημερήσιων, εβδομαδιαίων και μηνιαίων επιλογών που ταιριάζουν στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Δεν υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί, που σας επιτρέπουν να βυθιστείτε πλήρως στις δραστηριότητες που έχετε επιλέξει και να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία σας στο χώρο μας.

Η πρόσβαση στο χώρο μας είναι πάρα πολύ εύκολη. Βρισκόμαστε επί της οδού Λ. Παπανικολάου 40 με Αναγεννήσεως στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, με εύκολη πρόσβαση μέσω της περιφερειακής οδού – απλά βγείτε στην έξοδο και θα φτάσετε ακριβώς στο κατώφλι μας. Επιπλέον, για όσους χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, υπάρχει μια στάση λεωφορείων σε βολική τοποθεσία ακριβώς κάτω από το χώρο μας, καθιστώντας απρόσκοπτη την πρόσβαση σε εμάς από διάφορα σημεία της πόλης. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε!